Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A Tanulmányi Szerződés módosítása kinttartózkodás alatt

A Tanulmányi Szerződés módosítását tartalmazó oldalra (Changes to the Learning Agreement for Traineeships) kiutazáskor nincs szükség, de érdemes üresen kivinni (elektronikus formában is).  A változásokat, és annak okait is fel kell tüntetni, és jóváhagyásra e-mailen, szkennelve haza kell küldeni, a gyakorlat végén pedig eredetiben hazahozni.

 

Kintartózkodás időtartamának megváltoztatása

Az ERASMUS+ programban a kötelező minimális kinntartózkodás 2 hónap, ezt szigorúan be kell tartani. Nincs akadálya annak, hogy a hallgató az elnyert hónapszámnál tovább kint maradhasson, ha ennek anyagi fedezetét saját maga tudja vállalni. Ezt a szándékot még a szerződéskötések előtt jelezni kell a TNRT-n. Aki 3 vagy 4 hónapot, és ennek megfelelő ösztöndíjat nyert el, de rövidebb ideig akar kint maradni, ezt még kiutazás előtt és az Ösztöndíj szerződés megkötése előtt jelezze a TNRT-n. A kiutazás és az ösztöndíj átutalása után az időtartamot önkényesen lerövidíteni nem lehet.

Aki a megítélt hónapszámnál kevesebbet szeretne kint tölteni (de ebben az esetben is min. 2 hónapot), az ösztöndíját részarányosan csökkentenünk kell.

 

Élménybeszámoló készítése

Csatlakozz a Miskolci Erasmus Alumnihoz és oszd meg élményeid, tapasztalataid azokkal, akik a későbbi időszakokban szeretnének pályázni.