Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A MISKOLCI EGYETEM  pályázatot ír ki a 2019/2020. tanévre adminisztratív (nem-oktatói munkakörben) dolgozók, illetve oktatói munkakörben alkalmazott, de adminisztratív posztot is betöltő dolgozók részére a mobilitási programban való részvételére. A mobilitási típus neve: személyzeti képzés (staff training).

A személyzeti képzést a 2020.  június 1 – 2021. szeptember 30. közötti intervallumban  kell megvalósítani.  A pénzügyi feltételeket figyelembe véve az ajánlott megvalósítási időszak 2020. szeptember 1 – 2021. augusztus 31. között lehetséges.

A pályázat célja:

Az adminisztratív személyzet mobilitásának célja, hogy az intézmény adminisztratív állományában dolgozó kollégák képzési célú mobilitását elősegítse, a támogatott a mobilitás során az intézmény egésze számára hasznosítható tapasztalatokat, jó gyakorlatokat szerezzen. Pályázhat oktató is, amennyiben nem oktatási tevékenység megvalósítását tervezi.

A pályázat tárgya:

A pályázat keretében maximum 5 munkanap időtartamra lehetséges pályázni:

  • Partneregyetemhez, oktatási intézményhez – jó gyakorlatok átvétele, képzésben való részvétel érdekében;  Elsődlegesen az Erasmus külföldi partnerintézményeinket ajánljuk a pályázók részére célintézményként, továbbá minden évben más partner jó tapasztalatainak megismerését, és elsajátítását javasoljuk.
  • Külföldi vállalkozáshoz, kormányzati, nem kormányzati szervhez, szövetséghez, kamarához, non-profit szervezethez, kutatóközponthoz – vállalati kapcsolatok erősítése, szakmai gyakorlatok szervezése érdekében;
  • Szakmai továbbképzésen, tréningen való részvételre;

Erasmus partnerek listája

A pályázat benyújtásának  módja:  a pályázatot kizárólag elektronikusan, az on-line pályázati űrlap hiánytalan kitöltésével és a mellékletek feltöltésével kell beadni, kinyomtatott változatot nem kell leadni.

Jelentkezési határidő: 2020. május 31., 24:00 óra

Személyzeti mobilitás Pályázati felhívás
  Online jelentkezési űrlap (Jelentkezés előtt mindenképpen olvassák el a pályázati felhívást!)