Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

MErA - Korábbi kiutazók elérhetőségei és javaslatai

Kedves Hallgatók!

Évről-évre sok ország még több egyetemére utaznak ki a miskolci diákok. Sok tapasztalat gyűlik össze, aminek nagy hasznát vehetik azok, akik most tervezik leadni Erasmus pályázatukat, vagy most kezdik megszervezni a kiutazásukat. Ha segíteni szeretnél nekik, kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívet! Segíteni két módon tudsz:

  1. azzal, hogy a kérdőívben leírod tanácsaidat, javaslataidat (ha vannak ilyenek);
  2. és azzal, hogy válaszolsz azokra az e-mailekre, amiket esetleg az érdeklődő, kiutazást tervező hallgatók írnak neked.

Azok, akik csatlakoznak a Miskolci Erasmus Alumnihoz, vállalják, hogy oldalunkon megjelenik a nevük és e-mail címük, az, hogy melyik félévben melyik egyetemen jártak Erasmus ösztöndíjjal, és azok a javaslatok, amiket a kérdőívben leírtak nekünk. Mindez két évre szól; a kiutazást követő két év elteltével adataitokat töröljük az oldalról. Ha a kitöltés előtt kérdéseid vannak, a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségekre írhatsz.

Segíts azoknak, akik most tervezik oda az Erasmus útjukat, ahol korábban te jártál!

Csatlakozok a Miskolci Erasmus Alumnihoz, és kitöltöm a kérdőívet.