Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Ösztöndíjat csak akkor utalunk, ha a hallgató a kiutazással kapcsolatos minden dokumentumot a TNRT-re leadott. Az ösztöndíjat a hallgató két részletben kapja meg.

  • első részlet: minden, az utazással kapcsolatos dokumentum (ösztöndíj szerződés, aláírt learning agreement for traineeships, dékán által aláírt 1. sz. adatlap.) a TNRT-re megérkezett . Az elnyert hónapszámból egy hónap ösztöndíjat visszatart az Egyetem. A 2 hónapra utazó hallgatók a teljes összeget megkapják.
  • második részlet: az utolsó havi ösztöndíjat a hallgató hazaérkezése után kapja meg, amennyiben a következő feltételeknek eleget tesz: leadja a TNRT-re az eredeti Learning Agreement, eredeti Certificate of Attendance, eredeti Tranineeship Certificate dokumentumokat,  kitölti az on-line kérdőíves beszámolót,  valamint elvégzi az on-line záró nyelvi  tesztet.

Az  ERASMUS+ program nem biztosítja a kinntartózkodás valamennyi költségét, csak hozzájárulást ad, erre előre fel kell készülni.