Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Meghosszabbított pályázati határidő! Jelentkezz most!

2017. március 21., 09:50
Ha már foglalkoztat a külföldi tanulás vagy szakmai gyakorlat lehetősége, ne habozz, töltsd fel a pályázatodat, a határidőt meghosszabbítottuk!

Sokan érdeklődtek, de még tudunk pályázatokat fogadni. Ne hagyd ki életed nagy lehetőségét, a jövőbeni karriered megalapozását, új barátságok révén nemzetközi kapcsolatrendszer kiépítését, hogy érettebben, egy más világlátással térj haza.

KÜLFÖLDI RÉSZKÉPZÉS VAGY SZAKMAI GYAKORLAT? Bármelyik vagy akár mindkettő is lehetséges max. 12 hónap időtartamban képzési ciklusonként.

KERESD A PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOKAT AZ ERASMUS HONLAPON:
http://erasmus.uni-miskolc.hu/felhivas

Pályázás módja: kizárólag elektronikusan, on-line pályázati űrlap kitöltésével és a kötelező mellékletek feltöltésével.  A részképzésben megpályázható helyek egy összesített excel táblázatban szerepelnek, az egyes karok külön-külön lapfüleken találhatóak.

Beadási határidők:

Külföldi részképzés:  2017. március 30.  24.00 óra  (aki a 2017/18. tanév őszi félévében szeretne kiutazni, feltétlenül pályázzon március 30-ig. A tavaszi féléves kiutazásokra az első kör lezárása után hirdetünk majd pótpályázatot).

Külföldi szakmai gyakorlat: 2017. március 30.  24.00 óra +  folyamatos  (akinek a pályázati határidőig nem sikerül pályáznia, mert még nem talált fogadóhelyet, az március 30. után is bármikor folyamatosan beadhatja a pályázatot).

Ha jó a tanulmányi eredményed, magas szinten beszélsz idegen nyelvet, és a tanuláson kívül valamilyen tudományos, szakmai, közéleti tevékenységet is végzel, lehetőséged lesz a CAMPUS MUNDI PROGRAMBAN is pályázni egy magasabb ösztöndíjért, így egyszerre lehetsz Erasmus és CM hallgató. A CM felhívásokhoz kattints ide:

https://erasmus.uni-miskolc.hu/campusmundi

CM beadási határidő:

Részképzés: 2017. március 30. (a 2017/18. tanév őszi és tavaszi féléves kiutazásaira is lehet pályázni, de a tavaszi féléves kiutazásokra egy külön pályázati forduló is lesz 2017. szeptemberében.)

Szakmai gyakorlat: 2017. márcus 1-től folyamatosan.

A pályázáshoz segítséget nyújtanak:

 

Dr. Bartha Zoltán,

intézményi Erasmus koordinátor,Gazd.elm. és Módszertani Int.

Dr. Réthi Gábor, GTK kari Erasmus koordinátor, Vezetéstud. Int.

Szőke Edit, Erasmus ügyvivő

Tudományos és Nemzetközi Rektorhelyettesi Titkárság

zolib@hu.inter.net

rethi.gabor@uni-miskolc.hu

rekszoke@uni-miskolc.hu

A/4, IV. em. 419

A/4, III. em. 308

A/4, I. em. 108

 

A 20 legjobb dolog az Erasmus-ban:

http://tka.hu/celcsoport/2233/20-legjobb-dolog-az-erasmusszal

 

SIKERES PÁLYÁZÁST KÍVÁNUNK!