Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Légy te is Campus Mundi ösztöndíjas!

2021. október 1., 07:25
Miért jó a Campus Mundi ösztöndíj? Hogyan tudok részt venni rajta? Milyen lehetőségeim vannak?

Ezekre és még sok más kérdésre kapsz választ a október 6-án 14:00-tól tartott
Campus Mundi tájékoztatón
Helyszín: Szenátusi terem (139), A/4 főépület 1.em

A Campus Mundi projekt keretében a 2022. tavaszi félévben külföldi részképzésre és szakmai gyakorlatra ösztöndíj pályázható.

Külföldi részképzés: a világ bármelyik országába lehetséges a fizikai / virtuális / blended mobilitás egy félévre vagy trimeszterre, a pályázati felhívás és az országonkénti ösztöndíj összegek elérhetők itt:

Szakmai gyakorlat: a világ bármelyik országába lehetséges a fizikai mobilitás, EU-n belül legfeljebb 3, EU-n kívül legfeljebb 1 havi ösztöndíjjal. A tavaszi félévre és a nyári szakmai gyakorlatokra várjuk a jelentkezéseket. A pályázati felhívás és az országonkénti ösztöndíj összegek elérhetők itt:

Ez az utolsó lehetőség, most érdemes tervezni a tavaszi és nyári külföldi időszakot! A szakmai önéletrajzban egy külföldi tapasztalat kiemelkedő jelentőségű.

Az elnyerhető támogatás havi 200.000,- Ft-tól 350.000 Ft-ig terjedhet a célországtól függően.

Kérdés esetén az intézményi vagy kari nemzetközi koordinátor, vagy a Tempus Közalapítvány Campus Mundi csoportja a campusmundi@tpf.hu e-mail címen és a 1 237-1310-es telefonszámon áll a pályázók rendelkezésére.

 

Kérjük előzetes részvételi szándékodat jelezd ezen a linken a terem befogadóképessége miatt legkésőbb október 4.-ig.

 

Várunk szeretettel!

 

Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága