Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Erasmus+ tájékoztató és Mobility Café

2022. március 21., 13:45
Cimkék:erasmus, esn, tájékoztató
Szeretnél világot látni és közben még tanulni is? Szeretnél többet tudni az Erasmus programról? Ha ezek mindig is érdekeltek, csak eddig nem tudtad hogyan vágj bele ebbe az életre szóló kalandba akkor itt a lehetőség! Nem kell mást tenned, mint március 22-én 14 órakor megjelenned a főbejáratnál az üveg előcsarnokban.

Az Erasmus Iroda és az Erasmus Student Network (ESN) miskolci csapata tájékoztatót tart az Erasmus+ pályázati lehetőségekről és a programban részt vett hallgatók pedig mesélnek külföldi élményeikről.

Ezt követően, ha megéheztél és megszomjaztál a sok információtól, akkor az ESN hallgatók a Rockwell Klubban a Mobility Caféra invitálnak délután 16.30-ra.

Üdítők és finomságok mellett beszélgethetsz a különböző programokban részt vett külföldi hallgatókkal és ESN mentorokkal is, akik mesélnek saját tapasztalataikról, kultúráikról és arról, hogyan élték meg az Erasmus nyújtotta lehetőségeket.

Szeretettel vár minden érdeklődőt az Erasmus iroda és az ESN csapata!!!