Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kedves Kollégák!

Az Erasmus+ program egyik fő célkitűzése és az egyetemekkel szemben támasztott követelménye, hogy minél nagyobb számban és minél jobb minőségben valósítsa meg a mobilitásokat. Örömünkre szolgál, hogy Ön – mint nyertes kiutazó – szintén hozzájárul ennek a célnak a megvalósításához. 

A projekt sikerességének mutatóit, eredményeit, jó gyakorlatait, említésre méltó eseményeit az Európai Bizottság és a Tempus Közalapítvány által meghatározott formában egy internetes felületen is közzé kell tennünk az átláthatóság és disszemináció érdekében a tanév végén. Ehhez kérjük szíves segítségét.

Kérjük, hogy a kérdőívben részletezett szempontok alapján szíveskedjék a kérdésekre néhány mondatos leírással válaszolni, amennyiben úgy értékeli, hogy a külföldi vendégoktatás, tanulmányút során létrejött olyan eredmény, amely túlmutat a szokásos oktatási vagy tapasztalatszerzési tevékenységen vagy eltér attól újszerűsége miatt

Ha elegendő számú választ kapunk, a beérkezett jó gyakorlatokat összegyűjtjük, és egy kis kiadvány formájában az egyetemi Erasmus honlapon, illetve az Európai Bizottság Dissemination Platform felületén közzétesszük, néhányukat szerepeltetjük az intézményi záróbeszámolóban is. A kérdőívben a megjelentetés engedélyezésére vonatkozó nyilatkozatot is megtalálja.

Kérdőív kiutazó oktatóknak

Kérdőív kiutazó személyzetnek