Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Az elmúlt hetekben az egyetem több folyosóján is megjelentek az Erasmus padlómatricák. Megtaláltad már az összeset?
2018. február 1-jétől az egyetemi hallgatók az EGT tagországokban folytatott külföldi résztanulmányaikra (így Erasmusra is) maximum 10 hónap időtartamra emelt összegű Diákhitelt vehetnek fel: havi 140 000 Ft-ot, vagyis egy tanévre összesen 1 400 000 Ft-ot (több mint 4500 EUR-t).
Kolumbiai és sevillai kalandok, diákrendezvényekről készült képes beszámolók, pályázati lehetőségek, és kép az Erasmus diákok mindennapjainak elviselhetetlen könnyűségéről a legújabb számban.
Minden olvasónak és érdeklődőnek kellemes ünnepeket kívánunk!
Megjelent az Erasmus+ legújabb mobilos alkalmazása, ami segítségével tippeket kaphatsz a kiutazás megszervezéséhez, és feladatlistán követheted, hogy állsz az előkészületekkel. Android és iOS verzióban is elérhető. A linket a Tovább gombra kattintva érheted el.
Izgalmas helyeken jártál? Új barátokra leltél? Tanultál valami újat? A világ eddig számodra ismeretlen részét fedezted fel?

Számolj be Erasmus kalandjairól videóban, képekben, vagy szövegben, és akár 30.000 forintos ösztöndíj kiegészítést is nyerhetsz.